Woontrend Zeeland Interieur

Woontrend Zeeland Interieur

Duinstraat 18a
4371 AZ Koudekerke
www.woontrend.nl
Tel: 0118 55 55 60
info@woontrend.nl
 

Woontrend Zeeland Interieur

Laatst bijgewerkt op: 30 - 11 - 2012 | 09:50

In de showroom en op de website van woonspecialist Woontrend Zeeland Interieur in Koudekerke vind je alles voor jouw woning op het gebied van wonen, slapen, woningtextiel, verlichting en prachtige woonaccessoires.


Kwaliteitsmeubelen en designmeubelen

Bij woningspecialist Woontrend Zeeland Interieur vind je een breed aanbod aan kwaliteits- en designmeubelen. Van tijdloze en gevestigde meubelmerken tot gedurfde en aanwezige designcollecties. Bij ons vind je meubelen en accessoires van topkwaliteit voor jouw woning. Zo beschikken we over een showroom van 4000m2 met alles op het gebied van moderne woon- en slaapkamermeubelen, woningtextiel, verlichting en allerlei trendy woonaccessoires.


Professioneel interieuradvies voor jouw woning

Naast een ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen en designmeubelen, kan je bij Woontrend Zeeland ook terecht voor deskundig advies voor het interieur van jouw woning. Of je nu op zoek bent naar interieuradvies voor in je slaapkamer of inspiratie voor in de woonkamer, onze adviseurs helpen je graag verder. Zo combineren we jouw wensen en ideeën met de inspiratie en ervaring van onze interieuradviseurs.

Bekijk onderstaand het laatste nieuws, handige tips en exclusieve aanbiedingen van Woontrend Zeeland, neem contact op als je meer wilt weten en kijk ook eens op de website van Woontrend!

  • Actie binnenzonwering Luxaflex

    Actie binnenzonwering Luxaflex

    vr 03/05/2013

    Zonwering voordeel bij Woontrend Zeeland! Nu tijdelijk krijg je het vierde binnenzonweringsproduct van Luxaflex gratis!

Stel hier je vraag

Alle velden met zijn verplicht.

Ogenblik geduld. Laden...